søndag, marts 26, 2006

Revy 3!



Nedenstående tekst: Tak for denne gang, og link til billedserie.

Så er det allerede slut. Æv!!! Tre afteners "high" er dog ikke at kimse af. Hot damn, det var sjovt at være med til. Det endte med at blive en knaldgod revy i år, i al ubeskedenhed, og det kulminerede lørdag aften, hvor det hele gik op i en højere enhed. Dét skyldtes ikke mindst, at vi havde et ellevildt publikum, der i den grad var på: det giver altså bare dem på scenen det sidste nøk, når de har 300 hujende mennesker at spille op mod.

Derfor: mange tak til publikum, og i særlig grad selvfølgelig de knap 20 knarke og tøser, som jeg personligt havde pushet lørdagsbilletter til. Og endnu en tak skal gives for de mange rosende ord, vi fik med på vejen i går, og de andre aftener, for den sags skyld. Det er en stor tilfredsstillelse at mærke, at den flere uger lange proces mundede ud i noget, som gav en masse mennesker en fornøjelig aften.

Og mange mennesker var vi: 892 billetter solgt ud af 900 mulige. Det er en belægningsprocent på 99,1, og det er vist ret pænt for selv den bedste scene! Imponerende, når man betænker, at det var første gang, at Statskundskabsrevyen spillede tre, og ikke to, aftener.

Hvis man skulle have lyst til en visuel genopfriskning af begivenhederne - eller se lidt af, hvad man gik glip af - er der blevet lagt nogle meget skarpe billeder op på denne hjemmeside (klik).

Endnu engang: TAK FOR OPMÆRKSOMHEDEN, og vi ses næste år.


Begge foto: Hans Kruse.

Ingen kommentarer: