onsdag, maj 16, 2007

Young Reserve Officers' Workshop, planlægningsmøde 12-13 MAJ på Holmen


Claus byder velkommen til den intime lille skare, der skal til at forberede sig på den store CIOR-kongres i år.


Kenneth, præsident for alle de deltagende landes YRO'er -



- hvilket gør ham til "a famous person", som Peder Jon flere gange understregede. Og i øvrigt endnu engang tillykke til PJ - han er netop blevet udnævnt til oberstløjtnant af reserven, den højeste grad en reserveofficer kan nå i Danmark.


Janis, premierløjtnant fra Letland og arrangør af YROW-delen af CIOR-kongressen - den foregår i Riga ultimo juli-primo august. Ved hans side Rita, der er miljøspecialist fra det litauiske forsvar.


Til venstre har vi Daniel.


Efter de første oplægs benhårde tjeneste var det tid til hjemmelavet frokost.


Så springer vi til næste dag og et billede af den kære Peder Skram, FOXTROT 352. Forinden vi kunne nå til udsigtsbilleder søndag formiddag, havde det lille selskab kæmpet sig igennem en fornøjelig aften i det københavnske natteliv, hvor undertegnede fik lov at lægge ruten i begyndelsen: Sorgenfri Bodega i Brolæggerstræde med ærkedansk mad til middag og derefter traditionsrige Wessels Kro i Sværtegade.


En lygtepæl. Som er pæn. Så deeet.
Resultatet af weekendens anstrengelser var et syvsiders arbejdspapir; processen, der ledte os til dét, gør, at vi godt kan kalde os velforberedte, og det skal man naturligvis være som ambassadører for det danske forsvar.
En fin weekend, og FC trak 3 point hjem på kontoen søndag aften, så cool burger.
Thorbjørn
P.S.
Der skete det meget beklagelige, at ingen billeder blev taget af Deres udsendte. Det kompenseres der hermed for via dette fuldfigursportræt i blå galla.

Ingen kommentarer: