søndag, oktober 21, 2007

FN-konference i København


Thorbjørn (DK), Mia (FIN) og Tuomas (FIN).

Efteråret 2007. En dansker og to finner - én delegation. FN-ambassadørerne repræsenterende The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland i Sikkerhedsrådet, her knipset til ugens afsluttende gallamiddag diplomaterne imellem.

Det har været forrygende dage i København. Inden middagen i går kulminerede det hele med vedtagelsen af en resolution, der adresserede situationen i Den Demokratiske Republik Congo. Læs om den meget gennemførte øvelse i praktisk diplomati på http://www.danmun.org/.

Og åh jo, gallamiddagen var i øvrigt også der, hvor tre priser blev uddelt blandt de omkring 40 delegerede - studerende fra hele verden.

På billedet ses den af de 15 delegationer, der vandt konkurrencen om mest paratviden om FN. Til højre ses desuden Bedst Klædte. Og med ydmyg glæde skal jeg sige, at til venstre står den, der blev kåret til Bedste Taler. En stor ære, det gjorde mig oprigtigt glad. UK-delegationen ryddede bordet og tog alle tre priser!

Alt i alt var det en vild og lærerig uge med mange nye bekendtskaber og ikke mindst en UK-delegation, der klikkede perfekt med både samarbejde og socialt samvær.

Ingen kommentarer: